Verlichte boerderijenroute

Data volgende verlichte boerderijenroute

nog niet bekend

Home

Nieuws

Routekaart

Routeboekje

Activiteiten

Foto’s

Toneel op de Deel

Samenwerken

Sponsoren

Contact

Historie

Links

Disclaimer

 

   E info@verlichteboerderijen.nl

   T 06 3001 3037

De Boerderijenstichting Zuid-Holland en de met haar samenwerkende organisaties hebben gedurende tien jaar in Zuid-Holland/Het Groene Hart zeventien verlichte boerderijenroutes gerealiseerd. Of en wanneer er een volgende route komt is momenteel niet bekend. Via deze website laten we het u weten. Wilt u tot die tijd genieten van de boerderijen die ooit aangelicht zijn geweest, kijkt u dan op de pagina historie of rijdt u overdag een route

 

In 2013 vonden er verlichte boerderijenroutes in het westelijk deel van de Hoeksche Waard en in Nieuwkoop e.o. De aanleidingen hiervoor waren het Jaar van de Boerderij en het Nederland-Ruslandjaar. Via facebook en op twitter via @VBRinfo en onder andere met #VBR is meer informatie over de verlichte boerderijenroutes te vinden.

 

Kaartenset

2013 was ook het tiende jaar van de verlichte boerderijenroutes in Zuid-Holland/Groene Hart. Ter gelegenheid daarvan zijn er setjes met 10 ansichtkaarten van unieke aangelichte boerderijen te koop. Heeft u interesse? Na betaling van € 5,- [incl. verzendkosten] ontvangt u een setje thuis. Bestellen kan via E info@verlichteboerderijen.nl of T 06 3001 3037.

 

Balenkunst in de WeiTM

Fotografie: De kijker