E info@verlichteboerderijen.nl

   T 06 3001 3037

Routeboekje

Verlichte boerderijenroute

Home

Nieuws

Routekaart

Routeboekje

Activiteiten

Foto’s

Toneel op de Deel

Samenwerken

Sponsoren

Contact

Historie

Links

Disclaimer

Verlichte boerderijenroute

De verlichte objecten geven een sfeervol beeld van het

aangelichte gebied. Achter deze verlichting gaat echter

gigantisch veel kennis schuil van bewoners over hun

gebied. Deelnemers aan de boerderijenroute Nieuwkoop e.o. willen die kennis graag delen met de bezoekers aan ‘hun’ route. Daarom worden de aangelichte locaties beschreven in een handzaam boekwerkje.

 

Bij zo’n routeboekje hoort een inlegvel. Hierop is de route afgebeeld en een overzicht opgenomen van de activiteiten, die bewoners op een aantal molens, agrarische bedrijven, woonboerderijen en andere karakteristieke panden organiseren.

Als u nu doorklikt, leest u enkele beschrijvingen van locaties die meededen aan de route Nieuwkoop e.o. 2013. De teksten van het routeboekje zijn geschreven door Jan van Gent en Harm Hoogendoorn, en met medewerking van de Historische Kring Liemeer, het Historisch Genootschap Nieuwkoop e.o. en Groene Hart Archieven.

 

De routeboekjes met activiteitenoverzicht kosten € 2,50. Ze zijn, evenals die van eerdere routes, nog verkrijgbaar, Neemt u daarvoor dan contact op met Lyanne de Laat, via

E info@verlichteboerderijen.nl. Er zijn er nog voorradig.

 

In het routeboekje, bij de routekaart en op deze website op de pagina Disclaimer zijn praktische aanwijzingen over het volgen van de betreffende verlichte boerderijenroute opgenomen.

 

Balenkunst in de WeiTM